Interesse...

Kom naar Galerie Zône of stuur een mail

Mijn collectie is handgemaakt en door de sieraden in het echt te bekijken, te passen kan je in het echt ervaren wat het sieraad met je doet. Vandaar dat je geen webshop vindt op deze site. Zie je iets mooi kom dan naar galerie Zône in de Nieuwstraat 17B in Leiden of klik op de knop interesse bij het sieraad en stuur mij zo een e-mail. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Galerie Zône

Galerie Zône is een galerie voor toegepaste kunst. Je vindt er niet alleen mijn handgemaakte sieraden, maar ook keramiek, meubels, lampen, kleding, sieraden van nog drie andere makers en nog veel meer.  Alles uniek of in kleine oplages. De galerie is van ons, de makers. Met z’n elven runnen we de galerie. Eén van ons aanwezig is altijd aanwezig om je te helpen met kiezen en passen!  

Jouw wensen

Zie je een mooi sieraad of object maar je wilt het net even anders… In overleg kan veel. Een aanpassing van het ontwerp, uitvoering in ander materiaal, uitvoering in Fair Trade goud, stuur me een e-mail dan neem ik contact met je op en kijken we of ik je wensen kan realiseren. Ook is het mogelijk een oud sieraad te laten ‘vermaken’ tot een nieuw hedendaags sieraad. Dit natuurlijk altijd in overleg.

Expositie

Van half september tot half oktober 2024 exposeer ik mijn sieraden bij de Kunstgroep in Wassenaar.